IMAGINI SOCANTE! Frumoasa GIZEM KARACA (comisarul MERCAN din "DRAGOSTE INFINITA"), IN CARJE la proba rochiei de mireasa! Iata ce interventie chirurgicala delicata a suferit tanara, cu doar cateva luni inainte de NUNTA sa! VEZI un filmulet fabulos de la pe

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2017, 12:31

Este una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia.

De curand, frumoasa actrita a fost surprinsa in carje alaturi de mama sa, Munevver Karaca, intrand intr-un complex comercial de lux din Istanbul, pentru a merge la proba rochiei de mireasa, deoarece nunta ei cu omul de afaceri Kemal Ekmekci se apropie cu pasi repezi.

  Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "DRAGOSTE INFINITA"), surprinsa inainte de filmari! Actrita este supusa unui adevarat RITUAL DE INFRUMUSETARE cu cateva ore inainte de orice filmare! Iata un filmulet spectaculos!

  Citeste si: TUFAN din "Dragoste infinita", IN PASI DE DANS! ALI BURAK CEYLAN este un barbat cuceritor si sensibil dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprins acesta! VEZI un filmulet uluitor!

Frumoasa actrita a ales ca rochia ei sa fie creata de marele designer Rasit Bagzibagli, care i-a realizat si rochia pentru petrecerea de logodna.

"Mi s-au rupt ligamentele laterale ale genunchiului stang! Dupa ce ca suntem prinsi cu pregatirile de nunta, m-am mai si operat pentru a doua oara! Acum merg cu mama la proba rochiei de mireasa!", a declarat Gizem Karaca.

Desi are doar 25 de ani, frumoasa Gizem Karaca a decis sa se marite cu afaceristul Kemal Ekmekci, dupa o relatie de aproape doi ani. Cei doi s-au logodit pe 7 mai anul acesta si au sarbatorit ferictul moment alaturi de rude si cei mai apropiati prieteni la Palatul "Sait Halim Pasa Yalisi", aceeasi locatie pe care a ales-o si Burak Ozcivit pentru nunta lui cu Fahriye Evcen.

Cei doi viitori miri au programat deja casatoria propriu-zisa in septembrie anul acesta, care se preconizeaza a fi un eveniment amplu.

(sursa: aksam.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

Beraber kurmaya karar verdiğimiz geleceğimize bir adım daha yaklaştık.

O postare distribuită de Gizem Karaca (@gizemkaraca) pe

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.