Fiii Ilenei Ciuculete: ”Cornele, unde-s banii mamei?” Declaraţii incredibile făcute de Cristi şi Mugurel Sfetcu despre succesiunea realizată la ŞASE ZILE de la moartea mamei lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2017, 09:50

Discuţiile în contradictoriu dintre Cornel Galeş şi cei doi fii ai Ilenei Ciuculete par a fi interminabile. La trei luni de la moartea mamei lor, băieţii artistei au vorbit despre succesiunea care s-a făcut la şase zile de la moartea cântăreţei şi au oferit amănunte inedite.

Cristi şi Mugurel Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete, reacţionează după ce Cornel Galeş a vorbit despre scandalul care a izbucnit la trei luni de la moartea mamei lor.
”A fost o relaţie cordială la momentul acela şi mi-am dorit să fie aşa tot timpul, însă nu s-a putut. Am vrut să fie bine, însă nu este bine. Singura chestie care m-a deranjat a fost faptul că şi-a pus pe Facebook că e hăituit de rudele apropiate, fără să specifice, iar lumea a căşunat pe noi.

N-am avut nicio treabă, iar când l-am sunat să-l întreb ce se întâmplă nu mi-a răspuns. Am fost la Bucureşti săptămâna trecută. Nu ne impresariază, dar m-a ajutat cu 10 melodii, pentru că mama l-a rugat pe patul de moarte să aibă grijă de noi. M-a sunat să mă întrebe de scandal la câteva zile şi i-am zis că habar n-am, iar când am intrat pe Facebook am văzut ce a postat şi m-am gândit la asta. 
Suna ocupat şi nu am mai vorbit. L-am sunat de două ori, nu mi-a răspuns şi asta a fost.”,  a spus Mugurel.


Întrebaţi cu ce s-au ales după succesiune, cei doi băieţi au spus că n-au primit nimic: ”Nu ne-am ales cu nimic, mi-a făcut acte pe casa care era cumpărată de 20 de ani.”, a mai spus Mugurel.
De asemenea, ei au spus că şi-au dorit să aibă o relaţie civilizată cu soţul mamei lor: ”Am vrut să avem o relaţie bună, ne-am dorit asta.
Am fost de acord să-i rămână maşina pentru care plăteşte rate. El a renunţat la drepturile pe care le avea pe casa de la Craiova, ca să ne dea praf în ochi. Încă nu e proprietar, urmează să devină când vom avea actele de la cadastru.”, a mai mărturisit Cristi.
”Nu am mai pus întrebările astea, pentru că am discutat cu Cornel şi ne-am înţeles. Trebuie să ne revină şi nouă ceva.
El ne-a spus că a dat casa la schimb pentru că a avut nevoie de bani pentru tratamentul mamei. Nu ştiu dacă a vândut, cu cât s-a vândut, pentru că n-am văzut niciun act de vânzare.”, a mai precizat Mugurel.
”Am mers noi doi şi a venit Cornel cu doi martori. Ni s-a pus lista în faţa şi asta a fost. Noi nu vrem să-i luam averea, nu i-am cerut lui Cornel să ne dea ceva, noi vrem ce trebuie să ne revină prin lege.
Nu ne-a revenit nimic din casa aia. Cornel a renunţat la casa aia de 32 de metri în favoarea lui Mugurel. Dacă ne revine ceva, bine, dacă nu, nu. Ce spune legea facem. ”, a mai spus Cristi.
”Nu ştim nimic, nu ştim cu cât s-a vândut, nu ştim absolut nimic. El ne-a spus doar că a vândut casa cu tot, cu tablouri, cu tot ce avea în casă.
Absolut toate lucrurile ei au fost vândute cu doi trei ani înainte de moartea ei.”, a dezvăluit Cristi.
Întrebaţi cum se înţelegeau cu mama ei, Mugurel a mărturisit că se înţelegeau bine: ”Aveam treburile noastre, dar ne înţelegeam bine, am făcut şi Crăciunul, am făcut şi Paştele. Ultima dată am vorbit cu ea pe 8 martie, cu două zile înainte să moară. Am sunat-o să-i urez la mulţi ani şi mi-a zis că mă sună mai târziu, că mama e plecată să plătească facturi. Ne-a sunat la două zile Cornel şi ne-a zis că e bolnavă grav, că e în spital. Ne-a luat în braţe, ne-a pupat şi a adormit. Mi-a zis să am grijă la drum. Îşi pierdea cunoştinţa, la un moment a întrebat cine e bărbatul ăla, referindu-se la mine. Când am văzut-o mi-am dat seama. Nu am vorbit cu medicii. El era supărat, era îngrijorat, zicea să-i schimbe tratamentul, însă n-a mai apucat.”, a mai spus Cristi.


"Cred ca orice copil isi doreste sa fie alaturi de mama lui pe patul de spital, mai ales cand stii ca trage de moarta. Si noi am auzit de la Auras ca ar fi fost violent", a spus Cristi.
In presa a aparut informatia ca Cornel Gales petrece mult timp in compania altei femei, iar atunci cand a fost intrebat ce parere are despre acest fapt, Mugurel a spus ca nu are nimic impotriva: "Nu ma deranjeaza daca si-a gasit alta femeie. Nu sunt stapan pe viata lui. Nu va avea niciun repros din cauza asta"

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.








































 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.