Petrecere mare cu vedetele Kanal D! Presedintele executiv al televiziunii noastre, HALUK KURCER, si-a sarbatorit ziua de nastere

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2017, 09:57

Petrecere mare in familia Kanal D, in aceasta seara. Vedetele postului de televiziune si-au dat intalnire intr-un local de poveste, iar in centrul atenţiei a fost Haluk Kurcer, Presedintele Kanal D, care si-a aniversat ziua de nastere.

Haluk Kurcer, Presedinte si Executive Board Member al Kanal D Romania, si-a sarbatorit ziua de nastere si a organizat o petrecere fastuoasa, unde s-au reunit vedetele postului pentru a sarbatori in familie.


”Imi doresc sa lucrez in continuare alaturi de aceasta echipa minunata si sa aduc Kanal D pe primul loc!”, a marturisit Haluk atunci cand a fost intrebat ce-si doreste de ziua lui.


Mai mult de atat, el a dezvaluit ca nu conteaza ce varsta are, intrucat se simte minunat: ”Sunt sanatos, sunt fericit sa lucrez cu aceasta echipa, nu conteaza varsta.”, a mai spus Haluk Kurcer, Presedinte si Executive Board Member al Kanal D Romania.

Teo, Simona Patruleasa, Bursucu, Iulia Albu, Andreea Mantea, Victor Slav si celelalte vedete ale postului au fost prezente la petrecere si l-au sarbatorit pe domnul Haluk.


”E cea mai frumoasa seara, spre deosebire de alţii, noi am mai fost la petreceri similare. Tu n-ai fost, draga, anul trecut? ”,  a spus Teo referindu-se la Andreea Banica si Victor Slav, care sunt de curand in familia Kanal D. De asemenea, ea a ţinut sa vorbeasca despre dansul pe care l-a invaţat astazi.


”Astazi am invaţat un dans special.
Ghiocelul. E un val de mare. Eu o sa-mi fac vacanţa la mare si stiu sa fac asta.”, le-a zis Teo care a aratat cum se joaca ghiocelul. De cealalta parte, insa, Andreea Banica a spus ca acela e ”lapte gros”: ”E lapte gros. E asa stiu.”, a spus Andreea.

Evident, momentul dulce al serii nu putea fi ratat, fapt pentru care atunci cand a fost adus tortul, domnului Haluk, Andreea Banica a oferit o surpriza muzicala, in timp ce vedetele i-au facut urari care mai de care mai inedite.


”Sa fie sanatos in primul rand, de fiecare data cand este ziua dumnealui ne distram si ne dorim sa fie asa cum isi doreste, sa fim pe primul loc.”, a spus Simona Patruleasa.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.










 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.