Tot mai multe fete aleg să practice videochatul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 iun 2017, 12:32

Odată cu evoluţia şi dezvoltarea omenirii, au apărut şi noi meserii, iar femeia a început să fie văzută diferit în societate.

Dacă în urmă cu câţiva zeci de ani scopul principal al femeii era să se ocupe de gospodărie, să facă copii şi să-i crească, iar bărbatul era principala sursă de venit, în zilele de astăzi lucrurile s-au cam schimbat. Acum femeile pot fi medici, pot fi administratori, pot fi şoferiţe, directori şi de multe ori au salarii mult mai mari spre deosebire de parteneri.

Un job ce pare a fi destul de „în vogă” în ultima vreme datorită faptului că este foarte bine plătit, este meseria de model de videochat.

Meserie criticată de majoritatea bărbaţilor care probabil sunt geloşi că prietenele lor câştigă mai mult decât ei. Lăsând gluma la o parte, a fi model de videochat îţi oferă o grămadă de beneficii.

O femeie de succes, o „femeie adevărată” cum se mai spune îşi va dori să fie independentă financiar. Atunci când îşi doreşte un lucru, poate să şi-l cumpere fără a-l ruga pe iubi să-i „împrumute puţin cardul”.

Acest job este ales în mare parte de către tinerele studente. Principalele motive sunt: programul flexibil şi faptul că pot ajunge la cursuri regulat şi, fireşte, banii care le permit să îi scutească pe părinţi de cheltuieli în plus.

Georgiana

Am întrebat-o pe Georgiana, o tânără de 21 de ani despre experienţa ei ca model de videochat şi despre ce sfaturi le-ar da fetelor :„Acum un an am decis să mă angajez la Live Studio.

Mi-l recomandase o prietenă care o ducea foarte bine. Ce-i drept, mi-a fost destul de greu să mă descurc cu banii. Am venit din Iaşi să studiez în Bucureşti şi părinţii mei nu mă puteau susţine îndeajuns aşa că am decis să-mi caut un job. Problema era că majoritatea joburilor pe care le găseam ori implicau un program prea mare şi nu reuşeam să ajung la cursuri, ori implicau un salariu prea mic şi nu se merita.
O prietenă mi-a sugerat să devin model de videochat. Ea lucra la Live Studio de un an deja şi era pe deplin mulţumită. Se descurca bine cu banii şi reuşea să ajungă şi la facultate. Acum, când privesc în urmă, pot spune că nu regret nimic. Am renunţat de mult în a le mai cere bani alor mei că şi aşa le era destul de greu să mă întreţină şi pe mine.
Eu i-aş recomanda oricărei fete acest job. E mai mult decât profitabil şi ne permite să ne satisfacem toate <<micile pofte>>  pe care noi, fetele, le mai avem din când în când.”

România este în topul ţărilor în ceea ce priveşte  industria videochatului. Foarte multe tinere decid să devină modele de videochat  în fiecare zi, iar această afacere devine din ce în ce mai profitabilă. În românia există numeroase studiouri videochat ce funcţionează legal, ce sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie, cu personal calificat şi dispus să ajute şi ce îşi măresc permanent echipele.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.