Zeynep ii impune lui Emir sa divorteze de Nihan! Ce decizie va lua acesta aflati azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2017, 10:03

Zeynep renunta la casatoria cu Hakan si ii impune lui Emir sa divorteze de Nihan, ca sa o ia pe ea de nevasta.

Emir este fericit ca adevarul va iesi la iveala, in ceea ce priveste adevaratul criminal al lui Ozan si inteteste presiunea asupra lui Nihan. Emir este convins de faptul ca ceea ce a facut Tarik va distruge dragostea dintre Nihan si Kemal.

Citeste si: IMAGINI NEMAIVAZUTE! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN, cea mai frumoasa noapte! Carismaticul actor si viitoarea sa sotie au avut alaturi la petrecerea "Noptii de Henna" cele mai dragi rude si cei mai apropiati prieteni! Iata cum au stralucit cei doi indragostiti si cum s-au distrat cu doar o saptamana inaintea nuntii! VEZI un filmulet spectaculos!

Citeste si: Viitoarea mireasa, FAHRIYE EVCEN, regina balului! Iata ce tinute elegante au purtat domnisoarele de onoare si ce aparitie uluitoare a avut actrita Asli Enver la "petrecerea de Henna" a prietenei sale! VEZI un filmulet de senzatie!

 


Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", de la 20.00,
la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.