Momente emotionante! S-a plans in hohote la concertul fiilor Ilenei Ciuculete, cand cei doi au cantat melodia dedicata mamei lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2017, 09:49

Cu pasi mici si siguri si ajutati de Cornel Gales, fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel si Cristi Sfetcu, isi construiesc cariera muzicala.

Duminica dupa-amiaza, Mugurel si Cristi Sfetcu au sustinut primul lor concert mare in aer liber si in fata unui public numeros.


Cei doi au fost invitati sa cante la spectacolul organizat cu ocazia zilei localitatii Petrichioaia, din judetul Ilfov, iar lumea s-a adunat sa ii vada pe urmasii Ilenei Ciuculete.


Astfel, cu mic cu mare, tot satul s-a strans duminica sa ii vada pe artisti si sa ii asculte cantand.
Spectacolul a fost deschis cu un instrumental asigurat de Mugurel, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, acesta interpretand cateva piese la acordeon. Punctul culminant al spectacolului a fost atins, insa, cand pe scena a urcat Cristi Sfetcu, fiul cel mic al Ilenei Ciuculete. Cei doi frati au interpretat piesa “Ramas bun, maicuta draga”, o melodie cu versuri tulburatoare in care cei doi isi cer iertare si ii declara dragostea si respectul celei care i-a nascut.


„Mama iti plang urmele tale
Si in genunchi iti cer iertare
Ca pe unde mergeai tu
Inflorea tot pamantul
Tu iarta-ma negresit
Daca nu te-am pretuit
Poate daca iti spuneam ce simt
Dar din suflet te-am iubit"

Compusa si interpretata de cei doi in memoria mamei lor, melodia “Ramas bun, maicuta draga” a avut un impact ravasitor in randul spectatorilor, femeile cu varsta inaintata izbucnind in hohote de plans la auzul acestor versuri.
Stergandu-si lacrimile, spectatorii i-au aplaudat indelung pe Cristi si pe Mugurel Sfetcu Ciuculete si i-au asteptat, dupa spectacol, pentru a le solicita sa faca fotografii alaturi de ei.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.









 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.