Satul de tinutele clasice, Razvan Ciobanu a creat o colecţie XXX! Este primul designer roman care pune bijuterii pe organele genitale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iun 2017, 09:45

Razvan Ciobanu, juratul emisiunii "Bravo, ai stil", este tare mandru dupa ce a lansat o noua colectie, despre care a vorbit în direct, la WOWbiz.

Mai mult de atât, designerul a adus în platoul emisiunii WOWbiz, numeroase accesorii desprinse parca din filmele pentru adulţi, ce au fost testate chiar de Andreea Mantea.
”Shooting-ul a fost împarţit în doua, o parte comerciala, dar şi o parte care duce spre fantezii.”, a mai marturisit Razvan.

Întrebat cum de a facut imaginea aceea pe WC, acesta a exeplicat ca a fost vorba de o imagine care i s-a parut haioasa: ”Pur şi simplu mi s-a parut haios sa fac poza asta.
Mi-am dat pantalonii jos, nu va imaginaţi ca se vede ceva. E doar un tricou.”, a explicat Razvan.

Intrebat daca a avut o muza, Razvan Ciobanu a marturisit franc: ”N-am avut una, totul a venit aşa, pas cu pas şi m-am bucurat mult. Mi s-a propus sa facem o colecţie aşa, inedita, despre accesorizare, despre rochii altfel. De aici am pornit, m-am tot dus şi m-am trezit în aceasta situaţie, buna, de altfel.”,
a mai spus el.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

















 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.