S-o salvam pe Giulia! Are doar doi ani şi o boala crunta - leucemie acuta! Tatal fetitei, marturisiri sfâşietoare: ”Când am vazut patru medici venind spre noi...”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iun 2017, 10:14

La doar doi anişori, Giulia nu se poate bucura din plin de copilarie. A fost diagnosticata cu o boala grava - leucemie acuta - şi de şase luni sta prin spitale, acum fiind internata într-o clinica din Turcia.

Dupa ce mama fetitei a vorbit despre cum a început coşmarul pentru familia lor, acum tatal fetitiei, Ştefan Badea, a venit la WOWbiz, unde a facut marturisiri sfâşietoare.


Când am luat-o sa plecam am zis ca mergem la bunic. I-am zis ca mergem mai târziu. Mergea în parculet cu sora ei, era adorata de oameni, nu era bataioasa şi îi placea orice. ”, a marturisit printre lacrimi tatal Giuliei.


Chiar daca e internata într-o clinica din Turcia, micuta Giulia i-a transmis un mesaj tatalui ei.


”Buna, tati. Ce e aia acolo? Acolo nu are fundita. Carina, tati. Sa vina repede. Tati pleaca, Carina nu.”, a fost mesajul transmis de Giulia, fetita diagnosticata cu leucemie acuta.

La scurt timp dupa ce a vazut mesajul sfâşietor, tatal fetitei s-a aratat copleşit: ”Când a plecat de acasa vorbea, dar nu lega propozitii.
S-a maturizat mult, am pierdut multe etape. Din cauza vârstei nu realizeaza însa. Vineri plecam la ea. O sa stam o saptamâna. Avem noroc ca cei de acolo o lasa pe cea mare sa doarma cu ea.”, a mai precizat tatal fetitie.


”Buna, Giu! Când voi veni la tine, îti voi aduce doua jucarii. Mi-e foarte dor de voi şi va iubesc.”, i-a transmis Carina.

De asemenea, Ştefan Badea a marturisit ca de când a fost difuzat cazul social la WOWbiz s-au strâns peste 14.000 de lei, fara SMS-uri:
”S-au strâns vreo 14.000 de lei, nu se pot contacta mesajele, doar la final de luna. Ne-au contactat multe persoane. Am cheltuit mult, peste 117.000 de euro. Vreau sa le multumesc tuturor, fara ajutorul lor, copilul meu nu era acolo şi nu avea aceasta şansa.
Eu zic ca ne-am trait viata, am muncit pentru ea. Va multumim mult.”, a încheiat el.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.