Kim Kardashian de Romania, in fata celei mai mari depresii! Marturisiri SOC despre kilogramele in plus: "Aruncam ambalajele la gunoi si ma minteam ca am mancat o singura ciocolata!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iun 2017, 10:02

Este considerata o adevărată bomba sexy in showbiz-ul autohton, insa n-a fost mereu asa. Francisca, supranumită Kim Kardashian de Romania, s-a confruntat cu o depresie crunta din cauza kilogramelor in plus

Invitata in direct, la WOWbiz, Kim Kardashian de Romania a vorbit despre problemele care au marcat-o si care au determinat-o sa aiba probleme cu greutatea.

”Mereu am fost o fire mai sensibila. Am avut mereu strictul necesar, nu mi-a lipsit nimic, am fost mai protejata si singura la parinţi pana la 11 ani. Apoi a aparut fratele meu, care s-a nascut prematur, a avut 1, 4 kilograme, a stat doua luni la incubator, timp in care noi dormeam pe rand, imbracaţi, de teama sa nu se intample ceva cu el.

Ai nostri au ţinut sa ne protejeze, dar eu n-am fost o fetiţa sensibila, insa usor, usor, au aparut problemele.

Nu ai cum sa nu suferi, problema fratelui meu a accentuat problemele mele, m-a maturizat enorm, pentru ca nu existau nici 50 la suta sanse sa supravieţuiasca. Am inceput sa ma ingras, insa ai mei nu mi-au zis nimic, ai mei ma vedea perfecta. N-am dus lipsa de admiratori, eram cunoscuta, insa existau diferenţe.
Cand am venit in Bucuresti, am participat la un show de talente si am constat ca am un surplus de kilograme. Toata povestea a inceput la 16 ani, a continuat la 18 ani, iar cand m-am mutat in Bucuresti, odata cu facultatea si mi-am dorit sa faca muzica. Atunci am auzit, are voce, dar e cam grasuţa. Atunci a inceput sa ma doara, ma simţeam prost. Prietenii mi-au spus in faţa, ar trebui sa mai dai cateva kilograme jos, aveam 75 de kilograme, la 1,60 m.
Prima data m-am incapaţanat, ma vedeam perfecta. Am avut o tendinţa de ingrasare inca de mica. Am invaţat sa ma menţin in forma dupa socuri, dupa infometari, dupa ajuns la spital pe perfuzii. Mulţi nu m-au crezut, dar e pe bune. Mancam 3 4 prajituri, dar ma minţeam. Le aruncam la gunoi si imi spuneam ca mancam una.”, a mai marturisit ea..


Întrebata cum a ajuns sa-si schimbe stilul de viaţa si sa slabeasca, ea a spus ca a fost impinsa de dorinţa de a avea succes in muzica: ”M-a determinat faptul ca-mi doresc
o cariera in muzica, pentru ca sunt in masura sa cant live, orice gen si asta m-a derminat. Acum sunt mulţumita de ce vad in oglinda. Nu as vrea sa ma intorc la cum aratam inainte. Dupa ce am slabit 20 de kilograme, am ramas cu surplus in zona genunchilor, mi-am facut liposcuţie, mi-au scos trei litri de grasime, iar aproape un litru a fost reinjectat in sani. Mi-a fost frica de silicoane.
De la 75 B am trecut la 80 C.”, a mai spus Francisca.

Despre dieta, ea a spus ca acum urmeaza un regim strict: ”Mananc echilibrat, trei mese pe zi si doua gustari. Mananc omleta din doua albusuri, mar verde, migdale, la pranz mananc o salata de ton sau o supa crema, iar seara salate, fructe. Eu mancam bine, ai mei au ferma bio si nu-mi lipsea nimic, dar eu ma refugiam in ciocolata.”,
a incheiat ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.






















 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.