DANSUL MIRILOR, cea mai frumoasa dovada de iubire! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN, "dragoste nebuna" in pasi de dans! Iata ce melodie emotionanta si fascinanta au ales cei doi miri si ce atmosfera de basm au creat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2017, 18:31

Asemenea unui cuplu regal, Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au marcat dansul mirilor pe acordurile unei melodii sublime.

Citeste si: INVITATI de seama la NUNTA ANULUI in Turcia! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN s-au bucurat de prezenta celor mai dragi rude si cei mai apropiati prieteni! Iata ce colegi de breasla au participat la marele eveniment! VEZI cum au stralucit HATICE SENDIL, SERENAY SARIKAYA sau ASLI ENVER!

Clipele fascinante au continuat si dupa emotionanta cununie, cu un alt moment uluitor, dansul mirilor. Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au pregatit un dans superb pentru petrecerea de nunta, pe acordurile unei melodii lente, de dragoste.

Citeste si: TREI ROCHII superbe de mireasa, semnate de cel mai renumit designer din Turcia, care au transformat-o pe FAHRIYE EVCEN intr-o adevarata PRINTESA, coborata din basme! Iata cat de mandru a fost BURAK OZCIVIT de sotia sa si cat de eleganti au fost! VEZI imagini uluitoare!

Citeste si: Ce au facut FOSTII LOR IUBITI in ziua in care BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN si-au unit destinele! Iata unde se aflau frumoasa CEYLAN CAPA si marele cuceritor OZCAN DENIZ, in vreme ce fostii lor parteneri se casatoreau!

Citeste si: Momentul in care BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN au spus cel mai hotarat "DA"! Invitatii au asistat cu emotie la fastuoasa ceremonie! Iata in ce DECOR DE RAI s-a desfasurat CUNUNIA celor doi miri! VEZI un filmulet spectaculos!

 

#fahburwedding #burakozcivit #fahriyeevcen #fahbur #fahriyeburakwedding

O postare distribuită de Al-Anoud 〽️. (@itisanod) pe

Cei doi miri si-au dorit sa iasa din tiparele traditionale turcesti si au ales o melodie cu versuri in limba engleza, "Crazy in love", cantata de tanarul cantaret Daniel de Bourg.

 

#BurakOzcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #dugun #wedding #FahriyeBurakEvlaniyor #FahriyeBurakWedding

O postare distribuită de Fahriye Evcen & Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) pe

Versurile sensibile, ritmul lent, miscarile senzuale ale celor doi indragostiti au creat o atmosfera incantatoare, iar invitatii i-au urmarit cu admiratie pana la final, cand carismaticul actor si-a imbratisat cu dragoste sotia si i-a oferit cel mai tandru sarut.

 

#BurakOzcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #dugun #wedding #FahriyeBurakEvlaniyor #FahriyeBurakWedding

O postare distribuită de Fahriye Evcen & Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.