Burak Ozcivit si Fahriye Evcen si-au copiat nunta dupa cea a lui Neslihan Atagul ("Nihan" din "Dragoste Infinita") ? Uite cat de mult seamana tinutele purtate de miri la cele doua nunti celebre

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 iun 2017, 18:32

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit joi seara, 29 iunie, dupa o relatie intens mediatizata de mai bine de trei ani.

La evenimentul care a avut loc intr-un conac otoman de pe malul Bosforului au asistat sute de vedete, artisti, sportivi, oameni de afaceri.

 

In paralele, milioane de fani din intreaga lumea urmareau evenimentul prin intermediul imaginilor postate de la petrecere de invitati, pe Instagram sau Facebook. Imediat, vocile critice au inceput sa ridice semne de intrebare legate de vestimentatia aleasa de cei doi, afirmand ca hainele acestora seamana izbitor de mult cu cele purtate de un

alt cuplu celebru al Turciei la nunta, in urma cu un an: Neslihan Atagul si Kadir Dogulu.

Citeste si: INVITATI de seama la NUNTA ANULUI in Turcia! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN s-au bucurat de prezenta celor mai dragi rude si cei mai apropiati prieteni! Iata ce colegi de breasla au participat la marele eveniment! VEZI cum au stralucit HATICE SENDIL, SERENAY SARIKAYA sau ASLI ENVER!

 

 

Intamplator sau nu, Neslihan Atagul i-a fost partenera de platou lui Burak Ozcivit in serialul-fenomen "Dragoste infinita", probabil productia turca cu cel mai mare succes international din ultimii ani, insa cuplul Atagul/Dogulu nu a onorat invitatia la nunta lui Burak cu Evcen.

 

Atat Burak cat si Kadir Dogulu au optat pentru costum negru, camasa alba si papion negru, insa moda masculina e destul de stricta asa ca nu ii putem acuza de lisa de inspiratie, dar rochiile alese de Fahriye

si Neslihan seamana izbitor!

 

Amandoua au ales pentru rochii lungi mulate pe corp in partea de sus, cu bretele si un decolteu adanc.

 

O alta similitudine o reprezinta decoratia purtata in piept de cei doi miri: atat Burak cat si Kadir au optat pentru o floare alba, asemanatoare.

Citeste si: Ce au facut FOSTII LOR IUBITI in ziua in care BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN si-au unit destinele! Iata unde se aflau frumoasa CEYLAN CAPA si marele cuceritor OZCAN DENIZ, in vreme ce fostii lor parteneri se casatoreau!

 

 

Chiar si decorul ales de cele doua cupluri pentru a-si spune "Da" este asemanator, pe marginea apei, intr-o cladire impozanta, istorica. Neslihan Atagul si Kadir Dogulu s-au casatorit la hotelul Ajia iar Burak Ozcivit si Fahriye Evcen la conacul Sait Halim Pasha Yalısı, ambele situate pe malul Bosforului.

 

 

Si, pentru ca asemanarea sa fie completa, cele doua cupluri au ales aceeasi destinatie pentru a-si petrece luna de miere: Insulele Maldive!

 

Citeste si:  Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, marii absenti de la nunta anului, in Turcia! Acestia nu vor ajunge la nunta prietenilor lor Burak Ozcivit si Fahriye Evcen! Sa fie oare gelozia cauza absentei?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.