Trei rochii superbe de mireasa, semnate de cel mai renumit designer din Turcia, care au transformat-o pe Fahriye Evcen intr-o adevarata printesa, coborata din basme! Iata cat de mandru a fost BURAK OZCIVIT de sotia sa si cat de frumosi au fost impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2017, 18:26

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au purtat cele mai elegante si sofisticate tinute create de designeri faimosi.

Citeste si: INVITATI de seama la NUNTA ANULUI in Turcia! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN s-au bucurat de prezenta celor mai dragi rude si cei mai apropiati prieteni! Iata ce colegi de breasla au participat la marele eveniment! VEZI cum au stralucit HATICE SENDIL, SERENAY SARIKAYA sau ASLI ENVER!

Desi initial se zvonise ca frumoasa Fahriye Evcen va purta doua rochii de mireasa ce vor fi create de marele designer Rasit Bagzibagli, aceasta a imbracat de fapt trei tinute superbe semnate de renumitul creator.

Citeste si: Ce au facut FOSTII LOR IUBITI in ziua in care BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN si-au unit destinele! Iata unde se aflau frumoasa CEYLAN CAPA si marele cuceritor OZCAN DENIZ, in vreme ce fostii lor parteneri se casatoreau!

Conform presei turce, disignerul a lucrat intensiv alaturi de angajatii sai, in ultimele zile pentru ca cele trei creatii sa fie pregatite in ziua marelui eveniment. Ieri dimineata cu doar cateva ore inaintea nuntii celor doi indragostiti, insusi faimosul designer a mers personal sa-i inmaneze rochiile viitoarei mirese, care astepta cu nerabdare sa devina pentru o zi o adevarata printesa.

Citeste si: DANSUL MIRILOR, cea mai frumoasa dovada de iubire! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN, "dragoste nebuna" in pasi de dans! Iata ce melodie emotionanta si fascinanta au ales cei doi miri si ce atmosfera de basm au creat! VEZI un filmulet fabulos!

Prima rochie de mireasa, pe care frumoasa Fahriye Evcen a imbracata-o in prima parte a evenimentului, mai precis la ceremonie a fost una lunga, tip sirena, din dantela pretioasa, cu o trena medie si cu un voal diafan foarte lung si care i-a pus in valoare silueta de invidiat.

Cea de-a doua creatie a fost una la fel de eleganta si de sofisticata, de asemenea lunga din tafta alba, in stil sirena, cu un corset sexy si o funda mare la spate, insa actrita a renuntat la

voalul din tulle, pastrand doar coronita stilizata, deoarece a imbracat-o in prima parte a petrecerii.

Si in sfarsit, cea de-a treia rochie pe care mireasa a purtat-o in ultima parte a nuntii, a transformat-o intr-o adevarata zana din povesti, deoarece

actrita a ales un model superb tip printesa, din tulle ivoiry, cu bustul din dantela, pe care a asorta-o cu o coronita din flori albe. Frumoasa mireasa a optat pentru aceasta creatie spre finalul petrecerii, cand a decis sa organizeze momentul mult asteptat de prietenele sale, "aruncarea buchetului".

 

#BurakOzcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #dugun #wedding #FahriyeBurakEvlaniyor #FahriyeBurakWedding Bad comments will be blockedcenkevcen

O postare distribuită de Fahriye Evcen & Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) pe

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.