Acest baiat a murit de doua ori si a vazut ce e dincolo de moarte! E cutremurator ce dezvaluiri a facut, le-a povestit tuturor! Multi nu se asteptau la asa ceva

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 13:00

Tanarul din imaginile alaturate a trait in doua randuri o experienta ciudata, pe care a tinut sa o impartaseasca cu toata lumea.

Sasha Eliasson, in varsta de 22 de ani a fost practic mort de doua ori si spune ca, de fiecare data, a fost constient de acest lucru si a vazut ce ne asteapta dupa moarte.

Prima oara a fost gasit fara functii vitale in urma unui grav accident de motocicleta, iar a doua oara a intrat in moarte clinica dupa ce i s-au administrat incorect mai multe substante in timpul unei operatii complicate.

In ambele randuri tanarul a fost mort aproximativ 2-3 minute. Iata ce spune despre acele experiente:

"E totul negru, te simti ca intr-un somn in care nu visezi. Esti constient de tine si de corpul tau, dar nu vezi nimic. Nu exista acele tunele luminoase, asa cum s-a mai spus. Ce m-a frapat este ca ma simteam foarte, foarte odihnit si lucid, ca si cum m-as fi trezit dintr-un somn extrem de lung.

Alt lucru interesant: imi amintesc ca mi-am folosit toata energia din corp ca sa revin la viata, a fost un proces extraordinar de epuizant pe care, la un moment dat, voiam sa il abandonez. Ce este dupa moarte? Mai pe scurt, nu mai sunt griji, nimic", a spus el.
  

 

Taguri: