NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita") si Kadir Dogulu, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata! Fanii s-au topit cand au vazut aceste imagini! Iata cum s-au fotografiat cei doi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2017, 16:39

Neslihan Atagul traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei, Kadir Dogulu.

Cei doi sunt unul dintre cele mai indragite cupluri din Turcia si sunt mereu vanati de presa mondena. Recent, Neslihan Atagul si Kadir Dogulu s-au relaxat intr-o vacanta in Mugla, o regiune superba din Turcia, unde au experimentat diverse sporturi acvatice.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi! NUNTA lui BURAK OZCIVIT a avut si o VICTIMA! Iata ce i s-a intamplat lui BURCUN, sora actorului, chiar spre sfarsitul evenimentului! VEZI ce accident stupid a suferit aceasta!

Frumoasa actrita si sotul ei adora sa calatoreasca impreuna si de regula prefera destinatiile exotice, insa nu renunta nici la vizitarea celor mai inedite locatii din Turcia.

Citeste si: Micuta DENIZ, bebelusul minune din "Dragoste infinita" a devenit mascota preferata a tuturor actorilor din distributia serialului! Iata cum a reusit sa-i cucereasca chiar si pe cele mai dure personaje! VEZI un filmulet fabulos!

Citeste si: ASU din "Dragoste infinita", VACANTA FABULOASA in AMERICA, dupa terminarea filmarilor pentru serialul-fenomen! Iata de cine este insotita frumoasa MELISA ASLI PAMUK si in ce locatii uluitoare au calatorit!

In aceasta vara cei doi indragostiti au ales sa se relaxeze intr-o zona mai linistita, pentru a se bucura unul de celalalt si pentru a reflecta asupra povestii lor de dragoste.

Se pare ca starea de bine si relaxarea au fost totale, fapt confirmat de cei doi parteneri in postarile lor recente in mediul virtual.

Atat Neslihan cat si Kadir au publicat imagini uluitoare, in care apar doar ei tinandu-se imbratisati si emanand iubire prin toti porii.