Adevarul este pe cale sa iasa la iveala! Zeynep descopera detalii terifiante care l-ar putea incrimina pe Emir si are de gand sa-l ajute pe barbatul iubit! Afla daca aceasta isi va trada din nou fratele, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iul 2017, 09:45

Sentimentele lui Zeynep fata de Emir sunt mai puternice decat dragostea frateasca.

Citeste si: PETRECERE-SURPRIZA in bikini pentru una dintre CELE MAI FRUMOASE SI MEDIATIZATE ACTRITE din Turcia! Iata cum s-au gandit s-o surprinda iubitul ei si cei mai buni prieteni la aniversarea celor 26 de ani! VEZI imagini uluitoare!

Zeynep intra in posesia coletului misterios si ce gaseste o va soca. In tot acest timp, Kemal si Emir se cearta pe custodia copilului lui Nihan, intre acestia avand loc schimb de replici acide si amenintari dureroase.

Citeste si: NOI IMAGINI care iti taie respiratia, cu BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN din paradisul exotic in care isi petrec luna de miere! Iata in ce ipostaze au fost surprinsi cei doi indragostiti in aeroport si apoi pe insulele de vis!

Citeste si: Cea mai "DULCE PORTOCALA", micuta DENIZ, le va lipsi tuturor actorilor din serialul-fenomen "Dragoste infinita", insa cel mai mult ii va duce dorul EMIR, care a avut o relatie speciala cu bebelusul-minune! Iata ce filmulet inedit a publicat KAAN URGANCIOGLU pe contul lui de socializare!

 

In schimbul tacerii, Kemal ii propune lui Emir o intelegere in ceea ce priveste soarta micutei si a lui Nihan.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi! NUNTA lui BURAK OZCIVIT a avut si o VICTIMA! Iata ce i s-a intamplat lui BURCUN, sora actorului, chiar spre sfarsitul evenimentului! VEZI ce accident stupid a suferit aceasta!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita") si KADIR DOGULU, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata! Fanii s-au topit cand au vazut aceste imagini! Iata cum s-au fotografiat cei doi!

Lucrurile par sa mearga pe fagasul normal si viata de familie a protagonistilor sa capete contur, insa situatia nu este nici pe departe rezolvata.

Umbrele trecutului incep sa il copleseasca pe Emir, acesta incercand din rasputeri sa gaseasca o cale de scapare.

Citeste si: ASU din "Dragoste infinita", VACANTA FABULOASA in AMERICA, dupa terminarea filmarilor pentru serialul-fenomen! Iata de cine este insotita frumoasa MELISA ASLI PAMUK si in ce locatii uluitoare au calatorit!

 

Sentimentele lui Zeynep fata de Emir sunt mult mai puternice decat dragostea frateasca. Inarmata cu dovezi incriminatoare pe care le-a sustras de la Kemal, femeia alearga intr-un suflet la barbatul iubit…