Kemal si Nihan se pregatesc de nunta, in vreme ce Emir sufera cumplit si isi pregateste razbunarea! Afla ce plan diabolic va pune la cale barbatul, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iul 2017, 09:27

Emir sufera cumplit dupa despartirea de Nihan si isi doreste mai mult ca oricand sa se razbune.

Citeste si: UN SINGUR AN, DOUA "CAFELE SARATE" pentru BURAK OZCIVIT! Carismaticul actor a facut pasul decisiv al cererii in casatorie atat in viata reala cat si in serialul "Dragoste infinita"! VEZI imagini fabuloase din timpul ritualului in care KEMAL a cerut-o in casatorie pe NIHAN!

Dornic sa isi vada fetita, Emir da buzna in fata casei unde este gazduita Nihan, insa este oprit de garzile de corp, care au primit ordine clare din partea lui Kemal ca sa ii ingradeasca accesul barbatului. Imediat se isca un scandal, in mijlocul caruia apare si Nihan. Insa nimeni nu stie ca acest scandal face parte din planul diabolic pus la cale de Emir.

Toata lumea se pregateste de logodna celor doi protagonisti, insa evenimente neplacute le va umbri momentul mult asteptat… In tot acest timp, Emir ia o decizie la care nu s-ar fi asteptat

nimeni, insa la aflarea acesteia, Zeynep este in culmea fericirii.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita") si FAHRIYE EVCEN, CADOU-SURPRIZA din partea companiei aeriene cu care au calatorit in Maldive! Iata cu ce anume au fost surprinsi cei doi soti, la intoarcerea in Istanbul! VEZI imagini inedite!

Dragostea lui Emir pe care i-o poarta lui Nihan si dorinta lui arzatoare de a fi impreuna cu aceasta se transforma rapid in obsesie. Toate acestea converg catre actiuni inimaginabile la care recurge barbatul.

Citeste si: PETRECERE-SURPRIZA in bikini pentru una dintre CELE MAI FRUMOASE SI MEDIATIZATE ACTRITE din Turcia! Iata cum s-au gandit s-o surprinda iubitul ei si cei mai buni prieteni la aniversarea celor 26 de ani! VEZI imagini uluitoare!

Planul de a atenta la viata lui Nihan da gres, insa Leyla se afla in mare incurcatura. Emir ajunge in spatele gratiilor. Desi lucrurile nu se intampla conform planului, pregatirile nuntii lui Kemal cu Nihan sunt in toi…