Catalin Botezatu si Victor Slav, fata in fata! Au discutat aprins despre cele mai picante subiecte: "Ne-am mai intalnit, niciodata nu am vorbit urat unul despre celalalt"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iul 2017, 09:56

Catalin Botezatu si Victor Slav, fata in fata! Au discutat aprins despre cele mai picante subiecte: "Ne-am mai intalnit, niciodata nu am vorbit urat unul despre celalalt"

Catalin Botezatu s-a aflat, pentru prima data la TV, fata in fata cu Victor Slav, actualul iubit al Biancai Dragusanu. Cei doi au vorbit respectos si au asigurat pe toata lumea ca nu exista tensiuni intre ei.
"Niciodata nu am vorbit urat unul de celalalt si ne respectam unul pe celalalt", a declarat Victor Slav in momentul in care l-a vazut pe Catalin Botezatu.  

 
"Il felicit pentru postura pe care o are aici.
Te asigur de tot respectul meu. Nu inteleg de ce sa aiba emotii, de ce sa am eu emotii? Nu stiu daca Victor s-ar baga la un menage a trois, el are o sotie frumoasa acasa", a mai spus Catalin Botezatu.
 
Mai mult decat atat, Catalin Botezatu a acceptat sa raspunda la cele mai picante intrebari legate de viata lui personala.

"E prea devreme sa va zic cea mai mare fantezie pe care mi-am satisfacut-o.
Mi-am pierdut virginitatea la o varsta foarte frageda, la 13 ani, cu o studenta la medicina. Ea avea vreo 19 ani. Eram o gasca de baieti. Care o facea primul, era cel mai tare. Am placut-o pe fata asta, a cazut in vraja mea. Am dus-o la mine acasa, nu am stiut prea bine ce fac. Am simtit doar o usturime. Primul lucru pe care mi l-am dorit sa-l fac a fost sa-mi sun prietenii si sa ne intalnim sa le povestesc.
Le-am povestit tot, dar mai pescareste asa, cu mici inflorituri", a declarat Botezatu.
 
"Dana Opsitaru este persoana pe care am iubit o cel mai mult. Am avut ocazia sa iubesc cateva femei care si-au pus amprenta asupra vietii mele. Ele au contat in viata mea. Nu sunt adeptul casniciei pentru ca eu consider ca o semnatura nu inseamna nimic. Degeaba te casatoresti. Nu imi place sa ajung la divort, sa impart averi si copii", a povestit Catalin atunci cand a fost intrebat de ce nu s-a casatorit pana acum, dar si care a fost cea mai mare dragoste
a lui.
 
"Mama este cel mai important om pentru mine. Stie ca imi plac copiii si ii ajut. Imi mai spune uneori. Ea imi spune mereu sa ma impac cu Tania Budi, sa facem un copil",  a mai zis Botezatu.
 
"A existat acum cateva luni o femeie care mi-a scris si mi-a zis ca are un copil cu mine. Au existat mai multe femei care au spus ca au copii cu mine"
 
"Sunt femei pe care le-am iubit si le-am oferit celebritatea, sunt femei care nu au meritat si femei pe care
le-am folosit ca aspirine", a mai spus Bote.
 
"Intre mine si Tania Budi va fi intotdeauna o relatie de iubire pana la finalul vietii si suntem gata sa ne sacrificam unul pentru celalalt oricand", a mai spus Botezatu.
 
"As plati toata averea mea pe iubire. Fara iubire, viata nu are sens. Traiesti degeaba. As da orice pentru iubire. Nu stiu daca sunt iubit in momentul asta.
Nu stiu daca daca iubesc acum, sunt confuz. Dar cred ca iubesc", a mai declarat designerul.
 
In plus, Catalin Botezatu a povestit cum a decurs o noapte intensa petrecuta alaturi de iubita unui prieten de-al sau.
 
 
"Povestea este asa. La mare, am avut un prieten care avea o iubita cu care trebuia sa se casatoreasca. A intrebat-o ce isi doreste de ziua ei si a spus ca m-ar vrea pe mine. Am stat, m-am gandit. Am baut ceva. Ea l-a legat pe iubitul ei cu catuse de un dulap, dupa care am inceput sa ne jucam. Ne-am jucat in toate felurile. La un moment dat, el si-a dat seama de ce prostie a facut, pentru ca ea era in culmea fericirii, fiind mai multi actori in scena, ne-a spus sa ne oprim. Prea tarziu. El a rupt usa de la dulap. Noi ne-am dus la bai si totul s-a terminat. Nu ne-am batut. Anul urmator, erau tot impreuna si se apropia tot ziua ei. Am spus nu. E mai romantic cu lumina stinsa. Dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, cea mai cu vino-incoace e Mihaela", a mai spus el.
 
 
Victor Slav si Catalin Botezatu nu au scapat asa usor. Au avut parte de cea mai mare provocare. "Ruleta Ruseasca" cu oua! Au avut la dispozitie 10 oua, 5 oua crude si 5 fierte, pe care au trebuit sa si le sparga in cap. Ce a iesit este demential. Vedeti in video de mai jos cine a iesit cel mai "sifonat" din acest joc.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.







 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.