„Ezel” a dansat la nunta lui "Kemal" din "Dragoste infinita"! Imagini unice cu actorul Kenan İmirzalıoğlu dansand, pe melodii traditionale, cu Burak Ozcivit

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 12:15

Kenan İmirzalıoğlu este casatorit de aproape trei ani cu actrita Sinem Kobal, mai tanara cu 14 ani ca el.

İmirzalıoğlu a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani deoarece, dupa ce s-a casatorit, nu a mai avut nicio aparitie remarcabila pe micile sau marile ecrane insa nu a fost uitat de bunul sau prieten Burak Ozcivit.

 

Kenan si sotia sa au fost invitatii lui Burak si ai lui Fahriye Evcen la nunta lor, care s-a desfasurat pe 29 iunie, la Istanbul.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), momente emotionante pe platourile de filmare ale serialului-fenomen "Dragoste infinita"! Iata ce sentimente au incercat-o in clipa in care a imbracat din nou ROCHIA DE MIREASA! VEZI imagini fascinante!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

 

Iata cum s-au distrat cei doi la petrecere:

 

O postare distribuită de ece (@ece.jpeg) pe

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.