Demonstratie sportiva pe platoul de la “Roata Norocului”! Marian Dragulescu sta in “cumpana” cu un pahar in mana! Nu rata show-ul “Roata Norocului”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 09 iul 2017, 10:47

In editia din aceasta seara a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unei seri memorabile.

Unul dintre concurenti va fi pus sa execute o pedeapsa din partea prezentatorilor emisiunii, si imediat, Marian Dragulescu ii va sari in ajutor pentru a-i da sfaturi ca sa duca la bun sfarsit proba.

 

Stand in pozitia “cumpana”, cu un pahar in pana, sportivul isi demostreaza abilitatile dobandite, desi marturiseste ca aceasta nu este punctul lui forte.

 

“Nu am mai executat aceasta pozitie de la varsta de 7-8 ani. Trebuie sa te incalzesti inainte, alearga doua ture de platou”, indeamna Marian Dragulescu in timp ce Sandra Izbasa ii da sfaturi de pe margine.

 

Intreg momentul il veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.