La un an dupa ce s-a despartit de Ezgi Asaroglu ("Bahar"), Keremcem rupe tacerea! Un reporter l-a intrebat direct "de ce v-ati despartit" si n-a putut evita intrebarea. Ce a raspuns

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 iul 2017, 10:37

Cei doi au fost colegi de platou timp de 4 ani, la filmarile pentru "Bahar: viata furata!"

Asa cum se intampla adesea in acest domeniu, unde actorii ajung sa se indragosteasca la filmari, Keremcem si Ezgi Asaroglu, interpretii rolurilor principale din "Bahar", au devenit un cuplu si in viata reala.

 

Au fost discreti si nu au incercat sa castige popularitate de pe urma legaturii lor si la fel de discreti au fost si cand s-au despartit, in urma cu aproape un an, dupa zece luni de relatie.

Niciunul nu a dat detalii despre cauzele despartirii.

 

De-a lungul timpului, Keremcem a lasat sa se inteleaga ca inca mai are sentimente pentru ea si e dispus sa reia relatia, dar Ezgi a fost de neclintit.

 

Recent, Keremcem a acordat un interviu publicatiei turce Hurriyet despre noul sau proiect TV, serialul "Doi mincinosi", o comedie realizata de KANAL D Turcia iar printre intrebari s-au strecurat cateva si despre Ezgi:

 

Reporter: Dupa despartirea de Ezgi Asaroglu, ati continuat sa jucati rolurile a doi iubiti. A fost greu?

Keremcem: Nu suntem actori care sa lasam despartirea sa ne afecteze munca.

 

R: Nu ati vorbit niciodata despre departire. De ce s-a terminat relatia voastra?

K: Nu am facut din relatia sau din despartirea noastra un subiect de tabloid.

In cei patru ani ai maratonului „O Hayat Benim” ("Bahar: viata furata"), Ezgi mi-a fost cel mai mare sprijin, o actrita de care pot spune ca sunt mandru ca am lucrat cu ea si o femeie de care sunt fericit ca am cunoscut-o. Nu si-a pierdut valorea in ochii mei si nu si-o va pierde niciodata.