"Cel mai frumos condamnat" si-a lasat balta familia si a plecat cu o miliardara in TURCIA! Cum arata femeia care l-a facut sa uite de nevasta si de cei trei copiii

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 iul 2017, 12:58

Jeremy Meeks a devenit celebru in urma cu cativa ani, cand fotografia sa de cazier a devenit viral, datorita look-ului sau extrem de sexy.

Meeks a fost arestat in 2014, pe cand avea 30 de ani, pentru o serie de jafuri armate comise impreuna cu alti complici. Imaginea de cazier a barbatului a devenit viral imediat, datorita look-ului sau exotic, cu ochi albastri si tatuaje.

 

Pana sa fie eliberat a primit mai multe contracte ca model si viata lui si a familiei sale, compusa din sotie si trei copii, s-a schimbat radical. 

 

 

#squad #meandmykids

O postare distribuită de Melissa Meeks (@mmeeks14) pe

Sotia si cei trei copii ai lui Meeks

 

 

Recent, sotia acestuia a anuntat ca va divorta, dupa ce Jeremy a inselat-o cu miliardara Chloe Green, in varsta de 26 de ani, fiica unui afacerist britanic si favorita a tabloidelor.

 

Cei doi nu s-au sfiit sa posteze pe Internet fotografii din vacanta romantica in Turcia, la Bodrum, asa ca sotia lui Meeks a intentat divortul inainte ca avionul sotului ei sa aterizeze acasa, in California.

 

 

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.