Actorii din serialul-fenomen "Dragoste infinita", muzele unor artisti plastici! Micuta Deniz, Kemal, Emir sau frumoasa Zeynep au fost personajele care i-au inspirat cel mai mult! Iata ce tehnica uluitoare s-a folosit in realizarea celor mai inedite portre

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2017, 11:27

Minunatele opere de arta create de talentatiii artisti a facut furori in mediul virtual, unde au atras sute de vizualizari.

Serialul a fascinat publicul din toate colturile lumii datorita unui scenariu bine pus la punct, datorita unei regii impecabile aflata sub stricta supraveghere a faimoasei regizoare Hilal Saral, care s-a implicat trup si suflet, reusind sa creeze o productie completa si nu in ultimul rand datorita unor actori exceptionali, riguros selectati.

Citeste si: TARIK din "Dragoste infinita" surprins in ipostaze incendiare, alaturi de cel mai sexy fotomodel olandez, pe strazile Amsterdamului! RUZGAR AKSOY a fost protagonistul unei sedinte foto neobisnuite! VEZI imagini uluitoare cu chipesul actor!

Carismaticul Burak Ozcivit, Nesihan Atagul, Kaan Urgancioglu, Zerrin Tekindor, sau Zeyno Eracar sunt doar cativa dintre actorii care au facut deliciul publicului.

Insa farmecul celebrilor actori nu a trecut neobservat nici de o echipa de tineri artisti plastici extrem de talentati, care realizeaza adevarate opere de arta in tus, folosind o tehnica remarcabila.

 

. Process very hope you like it kaanurgancioglu

O postare distribuită de Gallery art17 y.o. artist✏ (@a.r.t_g.a.l.l.e.r.y) pe

Fascinati de trasaturile celor mai apreciati actori ai serialului, artistii au realizat cateva portrete de exceptie.

Personajele care le-au atras atentia au fost: Emir, al carui portret a fost realizat dupa o imagine din mediul virtual, frumoasa Zeynep, ale carei trasaturi au fost redate in tus aproape de perfectiune, insa cea care a reusit sa-i cucereasca pe artisti cu chipul ei angelic a fost nimeni alta decat mezina distributiei, micuta Deniz, care a reprezentat cea mai frumoasa muza.

 

 

. Processhazalfilizkucukkose

O postare distribuită de Gallery art17 y.o. artist✏ (@a.r.t_g.a.l.l.e.r.y) pe

 

It was very easy and fun, to draw this sweetie I hope you like itarvenberen

O postare distribuită de Gallery art17 y.o. artist✏ (@a.r.t_g.a.l.l.e.r.y) pe

Nici chipul lui Kemal nu a ramas neobservat de talentatii artisti, care au realizat portretul actorului in compania sotiei sale din viata rela, Fahriye Evcen, iar rezultatul a fost unul uluitor.

Serialul "Dragoste infinita" va ramane in inimile fanilor de pretutindeni drept una dintre cele mai reusite productii turcesti.

 

. ProcessMy favorite coupleevcenfburakozcivit

O postare distribuită de Gallery art17 y.o. artist✏ (@a.r.t_g.a.l.l.e.r.y) pe