Ultimul episod din „Dragoste infinita”, serialul fenomen ce a pus pe jar Romania, se difuzeaza in aceasta seara, la Kanal D! Afla ce se va intampla cu iubirea dintre Nihan si Kemal! Isi va vedea maleficul Emir implinite planurile de razbunare?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2017, 11:32

In aceasta seara, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor afla deznodamantul povestii serialului care a cucerit inimile romanilor!

„Dragoste infinita” ajunge la final, se cern acum zbaterile, cautarile eroilor care i-au tinut pe fani cu inima la gura timp de patru luni!

Nu ratati un ultim episod plin de emotii si tensiune, in aceasta seara, de la 20:00!  Daca pana acum Kemal si Nihan au luptat fara incetare pentru a fi impreuna, iata ca destinul ii pune in fata celei mai grele incercari. Desi au devenit o familie, asa cum si-au dorit intotdeauna, cei doi indragostiti trebuie sa duca ultima lupta in fata destinului.

 

Citeste si: Fenomenul "DRAGOSTE INFINITA" a cuprins planeta! Iata ce surpriza au primit indragitii actori ai serialului din partea fanilor infocati, raspanditi in toate colturile lumii! VEZI un clip uluitor!