Inscrie-te la “Super Potriveala”, show-ul concurs care a facut istorie in televiziunea mondiala!

Autor: B.M.
Actualizat: 17 iul 2017, 18:12

George (ex Jorge) este noua vedeta ce a intrat de curand in familia Kanal D!

Celebrul om de televiziune si cantaret a dezvaluit la “WOWBiz” ca va prezenta un show exploziv, ce va debuta in grila de toamna a postului- “Super Potriveala!” (titlul original: Match Game”).

George (ex Jorje) este noua vedeta ce a intrat de curand in familia Kanal D! Celebrul om de televiziune si cantaret a dezvaluit la “WOWBiz” ca va prezenta un show exploziv, ce va debuta in grila de toamna a postului- “Super Potriveal

George va intra in familia Kanal D la carma unei competitii care va aduce concurentilor nu numai celebritate, ci si un premiu consistent de 25.000 de lei!

„Match Game”, un format international de succes si unul dintre cele mai longevive show-uri-concurs din istoria televiziunii, a debutat in 1962 si este considerat unul dintre game show-urile cele mai de succes din lume.

Kanal D da  startul castingului care iti poate aduce celebritatea, dar si premiul de 25.000

de lei, in show-ul „Super Potriveala”! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe https://www.kanald.ro/superpotriveala   si sa urmezi pasii indicati pentru a te lansa in cea mai tare competitie a vietii tale!

Doi concurenti isi vor incerca abilitatile in fiecare editie a emisiunii-concurs „Super Potriveala”, incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie, astfel incat raspunsurile lor sa se potriveasca cu cele ale vedetelor invitate in emisiune.

Concurentii vor fi asistati pe toata durata jocului de un panel alcatuit din sase vedete foarte iubite de publicul din Romania, iar George ii va ghida pe acestia in timpul concursului.  Distractia, umorul, suspansul si castigurile substantiale vor fi elementele-cheie la „Super Potriveala”!

"Este vorba despre o emisiune concurs, avem probe in care concurentii trebuie sa se potriveasca cu vedetele. Premiile ajung pana la 25.000

lei. Este distractie, te distrezi si mai pleci si cu bani acasa. Trebuie sa fii spontan. Emisiunea o sa inceapa in toamna", a declarat George la WOWbiz.

Cine este George

Este carismatic si a cunoscut succesul in tot ceea ce a intreprins in lumina reflctoarelor, fie ca e vorba de muzica sau de lumea televiziunii .  George a debutat in anul 2003, in emisiunea concurs “Popstars”, ca membru al trupei Cocktail.

Anii 2007 si 2008 reprezinta perioada de debut pentru George in postura de prezentator si om de televiziune. Acesta a participat de-a lungul timpului in productii TV bine cunoscute publicului din Romania si s-a facut remarcat prin talent, umor si eleganta. Din anul 2007, George s-a lansat in cariera solo, cu single-uri de succes care s-au clasat in  topurile radiourilor din Romania, precum: „Nimeni nu-i perfect”, „Noi”