"Ai un aer comic, aceasta Jean Constatin-ificare iti vine bine!"/ "Costumul e de catarg, jur pe ce am mai scump! De ce ai simtit sa pui FLEASCA AIA pe cap. M-ai capiat" Noi replici taioasa intre Marisa si Iulia Albu: "Se vede ca e facuta de tine! Eu nu am

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:37

Marisa are o noua disputa cu Iulia Albu, iar Raluca nu s-a putut abtine sa nu rada de costumul concurentei care ii inspira un aer marin.

In ciuda faptului ca tot outfit-ul il duce pe Maurice cu gandul la Jean Constantin, Marisa a obtinut din partea lui un calificativ pozitiv, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre Raluca Badulescu si Iulia Albu care nu au fost deloc de acord cu styling-ul facut de Marisa. Raluca a obesrvat ca ce poarta Marisa pe cap arata ca o fleasca, iar costumul pare inspirat din "Toate panzele sus".

Nu mai vorbim de reactia Iuliei care a inceput sa rada cand a auzit caracterizarea facuta de catre Raluca concurentei si cand i-a venit randul, i-a spus ca tinuta este extrem de urata, incepand cu ce poarta pe cap. Atat a fost mult ca Marisa a si izbucnit dat fiind ca este o creatie proprie! Uite cum s-au luat cele doua din nou la harta!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.