Denisa a reusit sa o scoata din sarite pe Irina: "Se simte poluata, nu mai are aer..."/ "Tu poluezi tot, studioul, mintile noastre. Glumele tale sunt JALNICE..."/ "Ai PARUL neingrijit.." Cum s-au JIGNIT cele doua concurente in culise!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:37

Irina, una dintre aspirantele la marele premiu – o cariera in televiziune si suma de 100.000 de lei – scoate artileria grea si isi ataca colegele de paltou cu replici taioase in ceea ce priveste vestimentatia acestora.

“Tu poluezi tot: studioul, mintile noastre, ochii nostri… Imi place sa vad ca iar porti hainele bunicii tale“, spune Irina despre vestimentatia Denisei, mezina competitiei.


Replica fetei nu inctarzie, iar Denisa face apel la bun simt: “Deja exagerezi! Inteleg sa fii aroganta intr-un moment, insa nu te iei de o persoana pentru ca nu este ok.
Si eu folosesc cuvantul oribil, groaznic, insa nu spun asta despre o persoana. Tu nu intelegi care este diferenta si deja intreci unele limite”.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.