Raluca Badulescu ar lua-o de NORA pe Andra. Si-a felicitat si fiul, pe Alex, pentru alegerea facuta: "Bravo,mama, sa fie intr-un ceas bun!" Concurenta a avut in tinuta cele mai importante DETALIILE care i-au furat ochii juratului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:37

Andra a fost clar pe gustul Ralucai, iar juratul s-a declarat mai mult decat incantat de ce a vazut in fata lui.

Raluca Badulescu a fost mai mult decat gasita acasa atunci cand a vazut tinuta Andrei deoarece concurenta a mixat animal print-ul cu pietrele in par, geanta cu elemente tot aurii..."Daca te-ai imbracat asa sa ne organizam ca familie, atunci la fix, m-ai gasit acasa. Sa fie intr-un ceas bun, mama..Binecuvantam copii, Bravo, Alex!"

Iulia Albu a sugerat, in schimb, ca Andra seamana cu Silvia Saveschi in ce priveste tinuta:"Eu vad ce ai in par, apreciez, dar trebuie sa faci ceva mai mult..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.