Maurice Munteanu: “Pur si simplu, nu poate fi analizata!” Despre ce concurenta vorbeste asa juratul de la "Bravo, ai stil!" aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 14:37

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, juratii sunt socati de aparitia Biancai, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Vestimentatia de astazi a fetei il face pe Maurice Munteanu sa o declare foarte slaba, neputand astfel sa ii comenteze outfitul.

“Mai, fetita, nu stiu cum sa iti spun. Tinuta este foarte slaba, nu ca nu merge nimic cu nimic, ci pur si simplu nu poate fi analizata! (…) Nu e nimic, nu ai facut nimic”, spune Maurice Munteanu.

Ce au avut de spus ceilalti jurati in ceea ce priveste outfitul Biancai veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.