RAZBOIUL dintre Denisa si Irina continua si pe retelele de socializare! Ce informatii a primit Denisa despre activitatile "damei de la Dubai" si cum a raspuns concurenta unor astfel de ZVONURI grave!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:37

Intre Denisa si Irina au aparut cateva disensiuni care au culminat cu jigniri grave de ambele parti.

Insa, Denisa a dezvaluit pe contul ei de socializare ca nu o intereseaza sub nicio forma ce face sau ce activitati are Irina si ii roaga pe fani sa nu ii mai trimita mesaje despre competitioare caci nu are varsta pentru a judeca astfel de lucruri:"Deci...dragii mei, va rog pe voi aceia care imi tot trimiteti informatii despre activitatile si preocuparile "damei de la Dubai" sa tineti cont ca eu am o altfel de abordare vis a vis de acest personaj.

Nu ma intereseaza astfel de subiecte, nu-s pentru varsta si pregatirea mea si nu am sa "patinez" in a expune aceste relatari."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.