Ilinca Vandici a prezentat cu ochii in lacrimi “Bravo, ai stil!”! Ce a emotionat-o pe vedeta atat de tare incat aproape ca a plans vedeti azi, de la 16.30, la Kanal D VIDEO EXCLUSIV

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 14:41

Editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D, va fi una cu totul speciala, concurentele celebrand Ziua Internationala a Copilului.

La debutul show-ului, in timpul discursului, Ilinca Vandici se emotioneaza teribil in timp ce rosteste urarile pentru copiii din lumea intreaga, din postura de viitoare mamica. Cu ochii in lacrimi si cu vocea tremuranda, vedeta Kanal D si-a gasit cu greu cuvintele, fiind vizibil emotionata.

"Pentru mine este un moment foarte special! Voi incerca sa nu ma emotionez (…). Este prima oara cand sarbatoresc Ziua Copilului in postura de viitoare mamica.

Cred ca pentru fiecare parinte, cel mai frumos lucru in viata este sa ne bucuram de copiii nostri”, spune Ilinca Vandici.

Urmariti o editie speciala a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, 1 iunie, la ora 16:30, numai la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.