Monica, o dulceata de fetita! Matusica Sofia le-a facut cunostinta juratilor cu cea mai adorabila domnisoara care a lasat-o fara cuvinte pe Iulia Albu: "In sfarsit, un copil cu o copilarie fericita! Ai o matusica care arata ca o tanti"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:44

Monica a fost o prezenta extrem de adorabila in platoul "Bravo, ai stil!", insa Sofia, matusica ei a avut ceva emotii pentru ca tinuta a cam lasat de dorit.

Iulia Albu chiar i-a spus ca arata ca o tanti, mai ales din cauza rochiei si a coafurii. Maurice a tinut sa sublinieze styling-ul de la nivelul capului concurentei: "Ador cum se formeaza bucla si asigura o feminitate, o nostalgie, un tremolo!"

"Nu inteleg sacul din catifea din acest context, incaltamintea nu se potriveste...E rau! Dar te poate salva Monica, e superba!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.