Ilinca Vandici a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului. Vedeta a pus ochii pe un patut superb!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:44

Ilinca Vandici va fi mamica peste nici doua luni, iar pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului sunt in toi.

Vedeta Kanal D a mers la cumparaturi pentru bebe, mai precis sa aleaga mobilierul pentru camera micutului. Ilinca vrea sa isi creasca baietelul intr-un mediu extrem de sanatos, de aceea este foarte incantata ca a gasit o firma care realizeaza mobilier din lemn masiv, iar detaliile nu pun in pericol sanatatea bebelusului. "Sa ştiţi ca am pus pe primul plan sanatatea copilului, dar si a noastra. Pentru ca piesele de mobilier sunt realizate 100% din lemn masiv de fag, fara PAL sau MDF ,nu exista emisii de formaldehida, foarte periculoasa pentru organism."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.