Silvia, castigatoarea ‘Bravo, ai stil!’, a RECUNOSCUT ce s-a intamplat intre ea si tatal lui Evolette: "Ne-am regasit dupa mai multe luni si…" Putine VEDETE au curajul sa povesteasca asemenea MOMENTE!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:47

Silvia, castigatoarea primei editii a emisiunii ‘Bravo, ai stil!’, a fost prezenta marti seara la Elle Blogging Awards 2017.

Vedeta televiziunii Kanal D a purtat o super tinuta lunga, in dungi alb-negre.

Silvia a fost supusa unor intrebari pe care unele vedete le-ar considera incomode, dar ei i-au placut. A fost intrebata de reporte unde a facut sex ultima data. Sincera, ne-a dezvaluit TOT!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

„Aaaa, ultima data am facut sex aseara. Cu tatal copilului meu! Ne-am regasit aseara, dupa mai multe luni si… A fost ok, avand in vedere ca a fost si copilul in casa.

Pe o scara de la 1 la 10 a fost de 6!”, a marturisit Silvia pentru cancan.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.