WOW, cat de tare! Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil!" si-a lansat PRIMA COLECTIE de haine ce ii poarta semnatura! Uite cum arata piesele vestimetnare create de efervescenta castigatoare

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:47

Silvia a promis inca din primul sezon "Bravo, ai stil!" ca isi va lansa o colectie de haine si iata ca s-a tinut de cuvant.

A post shared by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Castigatoarea singurului show de moda din Romania s-a concentrat in ultimele luni pe proiectul sau de suflet, iar rezultatul este de-a dreptul remarcabil. Silvia, de altfel, a fost imbracata si la premiile "Elle Blogging Awards" intr-un adintre creatiile sale si a aratat divin! Croite intr-un stil minimalist, Silvia a ales pentru prima ei minicolectie ca print, dungile... Iata cateva imagini cu piesele create de simpatica Silvia!

A post shared by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.