Coroana purtata pe cap de Sofia a costat 800 de euro, insa Iulia Albu a facut-o decoratiune de Craciun ieftina, iar Razvan Ciobanu nu s-a putut abtine si i-a zis cncurentei ca: "Imi joaca luminitele alea in ochi incat o sa trec cu vederea uratenia capotul

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:47

Sofia s-a pozitionat in regina dupa cum a observat Maurice Munteanu tinand cont de vestimentatie, insa nu prea a avut deloc noroc atunci cand juratii i-au luat piesele vestimentare la puricat.

Faptul ca a purtat un halat de interior cu pene la piscina, iar costumul de baie cu pietre pe chilot si accesoriul din cap, respectiv coroana pe care concurenta spune ca a dat 800 de euro, i-a determinat pe jurati sa ii dea note destul de mici si sa nu fie deloc impresionati de tinuta Sofiei:"Este ceva foarte ieftin facut pe niste sarme. Arati ridicol. Nu stiu cum de nu iti dai seama.

Asta a facut Sofia pentru aceasta Gala? O decoratiune de Craciun si un halat?"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.