Iulia Albu a pus-o sa isi arate bikini in direct, apoi a certat-o ca este cam AROGANTA si ca intarzie mereu! Maurice Munteanu:"Este un mix tulburator, fascinant, o creativitate iesita din comun. Nu am vazut in viata mea un tricou cu o sandala! Cine s-ar f

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:47

Marisa a fost afara indoiala o prezenta incendiara, mai ales cand Iulia Albu a pus-o sa isi arata bikini de la costumul de baie.

Dupa ce s-a convins ca Marisa are costum de baie pe sub tricou, fashion editorul nu putea sa nu fie ironic la adresa ei si mai ales mustrator, reprosandu-i ca este cam aroganta si nu ar avea de ce in conditiile in care toata lumea sta si asteapta dupa ea. In concluzie, juratul a admis totusi ca este o tinuta mult mai buna fata de a celorlate concurente si ca va nota in consecinta.

In schimb, Maurice Munteanu a fost atat de ironic la adresa tinutei Marisei incat i-a spus ca in viata lui nu a mai vazut un tricou cu o pereche de sandale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.