Dupa ce Raluca Badulescu a fost de-a dreptul SOCATA de print-ul pantalonilor ei, Mihaela ii raspunde pe o retea de socializare juratului "Bravo, ai stil!" Uite cat de eleganta a fost: "De ce as avea printuri cu CRANII..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:47

Mihaela a fost aspru criticata de Raluca Badulescu pentru print-ul pantalonilor cu care s-a prezentat in Gala, insa Mihaela si-a exprimat alegerea prin intermediul unei retele de socializare, iar raspuns-ul ei a fost cat se poate de diplomat.

"Mai presus decat hainele, stilul inseamna si sa fii increzatoare si sa te simti bime in pielea ta. Eu asa ma simt bine, imbracata frumos, in culori care ma avantajeaza si cu printuri deosebite.

De ce as avea un print cu harta? Pentru ca este frumos si pentru ca mi se potriveste din toate punctele de vedere. De ce as avea print cu leopard sau cu cranii? Nu am nimic cu aceste printuri, dar nu inteleg de ce doar acestea sunt acceptate pentru haine."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.