A fost atat de aspru CRITICATA pentru halatul si pentru costumul de baie pe care le-a purtat in Gala, insa Sofia a fost extrem de mandra de aparitia ei! Uite ale cui sunt CREATIILE pe care concurenta le-a purtat in show

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:47

Chiar daca nu a lasat sa para ca o afecteaza, Sofia a fost destul de dezamagita de notele primite in Gala din partea juratilor "Bravo, ai stil!"

In ciuda faptului ca s-a straduit sa aiba o aparitie demna de o regina, se pare ca juratii au avut alta parere in ce priveste tinuta Sofiei. Rand pe rand, juratii i-au desfiintat piesele socotindu-le total nepotrivite pentru tema Galei si de o calitate indoielnica. Cu toate acestea, Sofia a fost extrem de mandra de styling-ul facut si a tinut sa ii multumeasca cantaretei Anda Adam pentru capot si costumul de baie.

Cantareata si-a pus semnatura pe o colectie de lenjerie intima, iar concurenta de la "Bravo, ai stil" a ales sa poarte cateva piese in cadrul show-ului. Din pacate, fara succes!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by Sofia Palade (@sofiapalade) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.