Iulia Albu, cele mai sincere declaratii despre iubitul ei si... inelul de logodna! Cum se intelege Mike cu fetita juratei de la „Bravo, ai stil!” si ce decizie au luat in ceea ce priveste prima lor vacanta in trei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:51

De mai bine de un an, Iulia Albu traieste o frumoasa poveste de dragoste langa Mike, un afacerist care isi desfasoara activitatile in strainatate si vine in tara doar pentru a petrece timp cu jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Iulia Albu a reusit pana acum sa-si tina viata persoanala si persoanele dragi, pe fiica, Mikaela, cat si pe iubitul ei, Mike, departe de ochii curiosilor. Putini sunt insa cei care stiu ca relatia dintre Mike, Iulia Albu si micuta Mikaela este foarte stransa, iar cea mica va pleca in aceasta vara, in vacanta impreuna cu mama si iubitul vedetei tv.

Prezenta zilele trecuta la cel mai important eveniment monden al anului, Gala Viva, Iulia Albu ne-a vorbit despre planurile sale de vacanta.

„Am planuri foarte mari cu aceasta vacanta. Numarul 1, aceasta vacanta va exista! Numarul 2, nu stiu inca, dupa ce se va materializa punctul 1 ne vom gandi si la punctele 2 si 3. Cu siguranta ca va veni si iubitul meu. Ce vacanta ar fi fara iubitul meu?! Fireste ca va veni si fiica mea cu noi, dupa care fiica mea va merge intr-o alta vacanta cu tatal ei”, ne-a declarat Iulia Albu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Pastrandu-si aerul misterios, jurata de la “Bravo, ai stil!” a lasat sa se inteleaga ca relatia cu iubitul ei este pe drumul cel bun si nu este exclus ca intr-o buna

zi sa ajunga din nou la altar. De aceasta data insa, casatoria vedetei tv se va desfasura departe de ochii presei si in mare secret. Citeste intreaga declaratie a vedetei pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.