Denisa, COMENTARIU NEASTEPTAT la adresa juratilor "Bravo, ai stil!" si cum a facut-o de ras pe marea ei rivala, Marisa, pe o retea de socializare din cauza ca nu S-AR FI SPALAT!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:51

Denisa a tinut sa multumeasca juriului "Bravo, ai stil!" pentru comentariile pe care le face despre tinutele sale chiar daca uneori nu sunt favorabile.

Concurenta a si spus ca la 18 ani mai are multe de invatat, asa ca nu strica nici dusurile reci atunci cand este cazul si nu se va supara niciodata pentru ca juratii sunt profesionisti si avizati in ceea ce spun. Cat despre Marisa, Denisa nu s-a putut abtine si a spus ca "apa si sapunul nu a omorat pe nimeni", facand aluzie la faptul ca Marisa nu si-a sters toate tatuajele de pe maini acasa, alegand sa faca dus in culise.

" Birds-kinda like!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Dragii mei, am tot postat afirmatia "Multumesc juriului profesionist!"Acum vreau sa ma explic.Sunt oameni calificati, cu un grad de cultura ridicat, au studii in domeniu si cu siguranta isi aduc un aport semnificativ in corectarea si educarea vestimentara si stilistica.Cea mai buna formula pentru un show tv de acest tip in Romania.
Tinutele pe care eu le prezint zi de zi ma reprezinta si mi le asum.Am accesat diverse zone stilistice si foarte multe dintre acestea au convins juriul, cu siguranta si pe voi!
Ascult sfaturile lor si pentru ca am doar 18 ani, va declar ca sunt

foarte fericita si privesc pozitiv atat laudele cat si criticile!
Am sa inchei cu un mesaj pentru colega mea cu foarte multe nume in cartea de identitate: Apa si sapunul n-a omorat pe nimeni!???
Trench si esarfa @irimoro, ochelari Tom Ford, pantofi Gianvitto Rossi.
I love you guys!❤❤❤

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.