"Dupa patru luni de competitie, vine o cadere!" Marisa, aparitie dezamagitoare in fata juratilor, joi seara. " Se vede oribil!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 14:56

Maurice Munteanu i-a reprosat Marisei ca tinuta ei nu se termina, nu e finisata.

"Cand cineva are o tinuta gandita, care e bine pusa la punct, acea tinuta nu "fuge" pe diverse zone care nu sunt controlate vizual. Ce se intampla in zona taliei este groaznic. Asocierea dintre scai si latex este fatala... Se vede oribil."

Raluca Badulescu si Iulia Albu au mers mai departe si au obigat-o sa renunte la trenci si la sapca de piele, schimbandu-i radical look-ul.

"Mie imi place cum te vad acum! Daca tu vei vedea unde ai gresit astazi si nu vei repeta aceleasi greseli, va fi foarte bine pentru tine, cel putin in ceea ce priveste jurizarea mea!", i-a promis Iulia Albu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.