Denisa nu a mai rezistat si a povestit totul: "Mi-a furat geanta din culise si a intrat cu ea in platou! Ma copiaza, ma stalk-uieste. Am decis sa iau atitudine" Uite ce i s-a intamplat concurentei de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:14

Denisa, mezina competitiei "Bravo, ai stil!" a avut o evolutie foarte buna pana in prezent si si-a castigat de partea ei multi fani.

Desi pare mereu joviala, relaxata si cu zambetul pe buze, se pare ca tanara concurenta duce de fapt un adevarat razboi cu unele dintre adversarele ei, lucru demonstrat si de relatarile din culise pe care le posteaza pe Instagram.

Recent ea a dezvaluit ca este practic hartuita de una dintre concurente:

"Prima data mi-a furat geanta din culise si a intrat cu ea in platou, am zis sa trec cu vederea.A

doua oara m-a numit in fata"copil batran", apoi "joker" si tot asa.De atunci ma copiaza, ma "Stalk-uieste"si s-a lipit de mine ca marca de scrisoare.Cred ca e patologic acest comportament al individei cu foarte multe nume in cartea de identitate.Am hotarat sa iau atitudine.Am sa ma adresez organelor paralele  care stabilesc regulile comunitatii din care face parte.Am incredere in justitie!!!????", a scris Denisa pe contul ei de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

V-ati dat seama la cine se refera?

Nu ratati in aceasta seara o noua Gala incendiara "Bravo, ai stil!", de la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.