Prima reactie a Denisei dupa aparitia dezastruoasa din Gala de aseara! Ce are de spus concurenta dupa ce a primit NOTA 1 din partea juratilor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:17

In Gala de ieri seara Denisa a socat pe toata lumea prin aparitia pe care a avut-o.

Nimeni nu a inteles de ce, desi tema era "Femeia fatala", ea a venit imbracata ca o maicuta. Juratii au notat-o in consecinta si i-au oferit note foarte mici, mezina competitiei primind chiar "1", calificativ cu care nu este obisnuita.

Denisa a postat un mesaj pe contul ei de Instagram in care le multumeste fanilor pentru voturile primite si incearca sa explice alegerea ei.

"15.

Cincisprezece! Sunt magulita de increderea pe care mi-o demonstrati.Ce ar mai fi de spus cu privire la aceasta reconfirmare..? ❤❤❤ Aparitia mea din aceasta gala? Am s-o explic printr-o repetitie. Artistii. Sa fii artist in ceea ce faci poate fi o catalogare. Daca o faci bine, daca o faci cu stil unii te catalogheaza drept "artist". Artistii fac parte dintr-un curent sau performeaza in stilul lor propriu si dau nastere unuia.
Multumesc juriului profesionist si echilibrat! Peace!✌ Va iubesc!❤️", a scris ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.