Denisa, luata in vizor de Iulia Albu: "In ultima vreme, tinutele tale sunt slabe. Si in Gala ai avut o tinuta slaba!"/ "Schimba stilistul, ia vreo 15..." Cum i-a sugerat fashion editorul concurentei ca ARE STILIST

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:17

Denisa a venit cu o tinuta cu care a zis ca merge la Vama Veche si la 2 Mai pentru ca nu a fost niciodata acolo.

Avand un look de inspiratie rook si purtand o peruca verde, iar machiajul a fost unul pe masura, se pare ca Iulia Albu nu a fost prea incantata de aparitia concurentei si i-a spus in fata ca in ultima perioada tinutele ei sunt cam slabe, la fel cum a fost si cea in Gala. Mai mult, i-a sugerat sa isi mai ia un stilist. Maurice Munteanu a apostrofat-o imediat pe Iulia si i-a sugerat Denisei ca ar avea nevoie de 15-20 de stilisti.

Iulia si-a luat imediat revansa si i-a zis Denisei ca:"NU cred ca are nevoie de inca un stilist. Majoritatea aveti. O sa fac eu o scurta trecere in revista a tinutelor luate de concurentei de pe podium..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.