Adela, ironica la adresa Iuliei Albu dupa ce fashion editorul i-a spus ca a venit doar cu un tricou si o pereche de jeans: "Nu ai facut nimic pentru astazi, AM TERMINAT!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:17

Desi Iulia Albu i-a spus concurentei ca a facut mult prea putin pentru aparitia ei, nu acelasi lucru au spus Maurice si Raluca.

"Faptul ca tu poti lua trei piese basic si le poti transforma intr-o tinuta destul de glam..acest model de T-shirt este perfect ales. Croiul manecilor...parul imi place foarte mult, per total arati foarte bine", i-a spus Raluca.

De aceeasi parere a fost si Maurice Munteanu, insa fashion editorul a sfatuit-o pe Adela sa aiba mai multa energie, sa aiba mai mult boost.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.