CINE e indragita VEDETA care ii va tine locul Ilincai Vandici! Ai apreciat-o mereu pentru frumusetea, vocea si familia pe care o are

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:19

Prima aparitie a Andreei Banica la "Bravo, ai stil!" Ea ii tine locul Ilincai Vandici. "Am cules informatii de peste tot. Am fani in familie" VIDEO EXCLUSIV!

Frumoasa Andreea Banica este vedeta care ii tine locul Ilincai Vandici in cadrul show-ului preferat al doamnelor, "Bravo, ai stil!".

Ilinca Vandici este in luna a opta de sarcina si se pregateste pentru cel mai emotionant moment din viata unei femei. Este incercata de sentimente unice si abia asteapta sa-l aduca pe lume pe primul ei mostenitor.

Frumoasa vedeta Kanal D a avut pana acum o sarcina usoara, care i-a permis sa-si desfasoare activitatile cotidiene si, bineinteles, sa-si intampine telespectatorii 6 zile pe saptamana, la emisiunea "Bravo, ai stil!".

A venit insa momentul sa faca o pauza, sa se odihneasca mai mult inainte de marele eveniment.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

"Preiau stafeta de la Ilinca. Sper sa fac fata si sa nu o fac de ras (rade). Daca ea va dori un sfat in ceea ce priveste copilasii, sa ma sune. Nu am urmarit emisiunea cap-coada, ci franturi. In schimb, am cules informatii de peste tot. Am fani in familie, pornind de la Sofia, bona lui Noah, sora mea...Nu si Lucian! El nu are timp. Eu sunt plina de informatii.
Imi plac mult si juratii. Sunt foarte buni in ceea ce fac si sunt perfecti pentru o emisiune de moda, stil si eleganta, Am observat si pe internet ca fetele sunt foarte active pe retelele de socializare si vorbesc mereu despre "Bravo, ai stil!". Trebuie sa va mai spun ca, de cand am venit prima oara la Kanal D, m-am simtit ca in familie si sper ca aceste sentimente nu vor disparea niciodata.",
ne-a declarat frumoasa blonda.
"Probabil ca il veti vedea pe Noah aici (n.r la platourile de filmare) pentru ca este mic si pot sa il aduc. Sofia cand intra in vacanta va pleca la mare. In weekend-uri voi fugi si eu la mare, intre filmari. Se anunta o vara calda, incendiara. Eu nu am petrecut niciodata vara in Bucuresti, ci doar la mare si in tara, la spectacole", a declarat Andreea Banica pentru WOWbiz.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.