AROGANTA Otiliei la adresa juratilor! Ce a putut scrie adolescenta de 18 ani pe o retea de socializare

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:19

Otilia a reusit sa il infurie cel mai tare pe Maurice Munteanu care nu ii mai acorda niciun credit avand in vedere ca nu se straduieste sa faca styling si mai ales din cauza atitudinii fata de intreaga echipa.

Are 18 ani, a dat examenul de BAC, insa, se pare pe Otilia nu o responsabilizeaza nimic. Tanara nu pare ca ia in serios rolul de concurenta la "Bravo, ai stil!" si isi permita aproape la fiecare editie noi arogante. De la faptul ca imprumuta toate hainele cu care intra in competitie de la diverse concurenta pana la faptul ca aproape mereu intarzie la filmari. Tanara nu pare ca are vreo scuza serioasa si mai mult chiar ii avertizeaza pe jurati sa nu se astepte ca situatia se va indrepta:"If I could teleport,  I'd probably still be late."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.