Marisa NU a respectat regulile competitiei "Bravo, ai stil!" Cu ce a prins-o Ilinca Vandici si mai ales cine a parat-o pe concurenta. Iata ce SANCTIUNE a primit!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:19

Tinuta Marisei a fost apreciata inclusiv de Iulia Albu care i-a spus ca are un look potrivit pentru varsta ei si fara prea multe cuvinte i-a dat un calificativ pozitiv.

Intocmai au facut si ceilalti jurati, insa cand a venit momentul jurizarii, Razvan Ciobanu i-a atras atentia ca are telefonul in buzunar, lucru interzis in emisiunea "Bravo, ai stil!", insa, se pare, concurenta nu prea respecta regulilele ca atare, Ilinca i-a spus clar sa mearga in culise si sa lase telefonul si nu va primi nici calificative. Marisa, revoltata, le-a dat in vileag si pe restul concurentelor care au telefoane, insa prezentatoarea emisiunii a rugat-o sa ramana pentru ca a pacalit-o, caci, cu siguranta va primi calificative.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.