Maurice Munteanu catre Sofia:"Bagati-va mintile in cap, e ultima zi...."/"La cat s-au chinuit stilstii sa o indese in hainele astea..."/"Seamana cu un corset medicinal!" Care a fost piesa vestimentara care le-a ridicat suspiciuni juratilor!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:19

Desi a avut o intentie stilistica buna, se pare ca tinuta realizata de Sofia a fost catastrofala din cauza corsetului bagat in pantalon.

Desi concurenta sustine ca s-a inspirat de la o bloggerita placandu-i foarte mult intentia stilistica, juratii nu au apreciat deloc cum ii sta Sofiei cu acel corset bagat in pantaloni:"Seamana cu un corset medicinal, e grav. Nu bagat in pantaloni. E nenorocire....E o serie de nenorociri.."

"Mie, atarnarea sanului spre laterala mi se pare o nenorocire..." a spus si Razvan Ciobanu.

"De ce ai pus acel corset acolo? Asa ai vazut tu...Asa

bloggereasa a vazut la mai multe vedete internationale. Ar fi trebuit sa ai un sutien corect", i-a sugerat si Iulia Albu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.