"Ce-ai ramas stabilopoada asa, ca digul de la Eforie?" Maurice Munteanu a incercat s-o anime putin pe Andra, pentru ca tinuta ei "prezinta scartaieli", insa rezultatul a fost TRAGIC pentru concurenta. Ce calificative a obtinut

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:21

Tinuta Andrei a fost pe gustul Ralucai Badulescu, dar sustinerea ei nu a fost suficienta pentru ca Andra sa obtina o steluta.

"Fotbalistul din mine efectiv apreciaza tinuta! Daca arata frumos fata, ce vrei sa-i zic, ca nu-mi place?" s-a aparat Raluca de ironiile lui Razvan Ciobanu.

In schimb, Maurice Munteanu si Iulia Albu au fost pe aceeasi lungime de unda: nu au apreciat vesta, lungimea pantalonilor sau accesorizarea aleasa de Andra:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.